Astăzi 21.12.2020, Dr. Otilia Manta a primit Certificatul de Recunoaștere din partea Comitetului științific al Conferinței Internaționale E-Conferință privind Sustenabilitatea Geologică și a Mediului (ICGES) desfășurată în perioada 14-15 decembrie 2020 și a Forumului de Cercetare Unită, pentru lucrarea prezentată „Conceptul de cosmo-bio-economie și modele de colaborare dezvoltare durabilă”. ”Acest certificat este prezentat cu mândrie pentru o prezentare poster fenomenală și demnă” Dr. Marc A. Rosen, Institutul de Tehnologie al Universității Ontario, Canada și  Dr. Ray Leonard, Anglo Eurasia LLC, SUA

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.