Publicația a fost lansată (in anul 2002) ca un buletin informativ lunar in format electronic adresat colaboratorilor noștri. În cadrul conferinței "Politicile financiar-bancare și rolul lor în economia de piață", organizată în luna noiembrie 2003, Grupul Roman pentru Investiții și Consultanță (RGIC) lansa oficial revista de consultanță în afaceri InfoConsulting care are ca motto: "Economia Romaniei spre orizontul integrării europene și al globalizării". în prezent, InfoConsulting apare lunar sub forma unui buletin electronic de consultanță în afaceri, cuprinde secțiunile: Știri bancare, Asigurări, Opinia specialistului, Programe de finanțare, Consultanță bancară și leasing, Consultanță în afaceri, Piața de capital, Oportunități de afaceri și evenimente. InfoConsulting se adresează în special mediului de afaceri dar și cititorilor interesați de informații clare și detaliate despre noutățile din domeniul financiar bancar precum și de oportunitățile de afaceri ce apar în țara noastră.

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.