Revista Agro Terra a apărut în  2003 iar în 2008 a fost premiată cu Meritul Academic din partea Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS). În anul 2005 revista AgroTerra a fost recunoscută de Consiliul Național al Cercetării Științifice în Învătămant Superior sub numărul 450. Este o publicație lunară bilingvă (română/engleză) de agricultură și mediu, cu o solidă reputație în mediul academic și în cel de afaceri. Prin articolele publicate sub semnătura unor cunoscuți specialiști în domeniu, Agro Terra își propune să construiască o punte de legătură între profesioniștii din agricultură sau mediu și marele public, făcându-se astfel mesagerul a tot ce este nou și important în aceste sectoare de activitate. În paginile revistei sunt prezentate evenimentele și informațiile necesare formării unui tablou complet al agriculturii românești în contextul european; de asemenea, sunt prezentate și detaliate toate informațiile referitoare la fondurile europene post aderare, la modalitatile de accesare ți condițiile de eligibilitate.

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.