GRUPUL ROMÂN PENTRU INVESTIŢII ŞI CONSULTANŢĂ (RGIC) ofera solutii profesionale optime la elaborarea, implementarea si supervizarea proiectelor aferente fondurilor europene in domenii ca: infrastructura, constructii civile, industria agroalimentara, ferme vegetale si zootehnice, prin aportul unui grup de specialisti cu experienta relevanta.

 Romania a derulat pe parcursul ultimilor ani si va continua sa deruleze diferite programe de asistenta finantate atat de Uniunea Europeana cat si de catre alti donori internationali. Absorbtia acestor fonduri, precum si rezultatele propuse a fi atinse in implementarea acestor programe depind in mod decisiv de calitatea proiectelor tehnice realizate, care trebuie sa fie conforme cu cerintele de finantare.

 Proiectele GRUPULUI ROMÂN PENTRU INVESTIŢII ŞI CONSULTANŢĂ (RGIC) reprezinta produse complexe, relizarea acestora constituind un proces iterdisciplinar care presupune profesionalism, etica, experienta in sectorul de activitate respectiv. Fiecare etapa sau componenta a produsului proiect este realizata prin aportul specialistilor din cadrul firmei.

 Astfel, Grupul a reusit sa obtina si sa-si mentina o reputatie de prestigiu pe piata.

 

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.