Board-ul editorial al Sustainability Journal a decis acordarea premiilor privind recenzarea lucrărilor de cercetare în anul 2019. Următorii experți au fost selectați pentru a primi premii de recenzie excepționale pentru cantitatea, actualitatea și calitatea acestor recenzii în 2019, respectiv:

Frank Li - Richard Ivey School of Business, Western University ( CANADA)

Otilia Manta- Academia Română, Centrul de Cercetări Financiare şi Monetare (ROMÂNIA)

Hossein Azadi- Departamentul de Geografie, Universitatea din Gent ( BELGIA)

Haozhi Pan- School of Design, Shanghai Jiao Tong University (CHINA)

Dmitry Ruban- K.G. Razumovsky Moscow State University of Technologies and Management (the First Cossack University) (RUSIA)

Board-ul editorial al Sustainability Journal (Social Sciences Citation Index -Web of Science și Scopus) și echipa editorială, doresc să mulțumească și să acorde recunoaștere pentru timpul, calitatea și energia recenzorilor în verificarea manuscriselor transmise de către Sustainability Journal.

(August, 2020)

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.