Riguroasa evaluare ”peer-review” este piatra de temelie a publicării academice de înaltă calitate. Peste 155.000 de savanți au servit ca recenzori la revistele MDPI în 2019. Suntem extrem de onorați de toți cei care au contribuit la procesul editorial pentru această calitate. La începutul fiecărui an, redacțiile jurnalelor publică o listă cu toate numele recenzorilor pentru a ne exprima recunoștința. În plus, în acest an sunt anunțați „Premiul pentru Top Reviewer MDPI”, pentru a recunoaște cei mai buni recenzori pentru expertiza, dedicația, calitatea înaltă și rapoartele de recenzie la timp. Printre cei 20 de câștigători ai Premiului pentru Top Reviewer MDPI din 2019 este și Dr. Otilia MANTA (sursă: MDPI).

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.