În perioada 24/09/2019 la 26/09/2019 la Bruxelles va fi organizat primul eveniment anual de politică al Comisiei Europene, care reunește părțile interesate pentru a dezbate și a contura viitorul peisaj al cercetării și inovării.
Scopul evenimentului este o provocare-cheie pentru Europa, respectiv realizarea următoarei mari tranziții a economiei, societății și planetei noastre pentru a asigura un viitor durabil care să asigure bunăstarea cetățenilor. Evenimentul va fi esențial în găsirea de soluții de cercetare și inovare pentru această tranziție, lucrând politici, stabilind direcția, stimulând inovația și declanșând investiții. În același timp, evenimentul își propune să mobilizeze cetățenii UE și să crească gradul de conștientizare a importanței cercetării și inovării în abordarea provocărilor cu care se confruntă societatea.
Sesiunile evenimentului sunt: Misiunea Horizon Europe privind sănătatea solului și produsele alimentareZonele rurale inovatoare, inteligente, vibrante și circulare; Resurse naturale într-o schimbare a climatului - loc pentru agricultură și silvicultură și  Agro-ecologie crescândă prin inovație deschisă. Mai multe detalii le puteți afla accesând link-ul evenimentului: https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/european-research-and-innovation-days_en

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.