Astăzi 17.09.2019 a fost primită medalia și certificatul de Top Reviewer la Premiile Global Peer Review (Web of Science Group) de dr. Otilia MANTA. Premiile primite sunt la două categorii, respectiv ”Recenzori de top pe mediu și ecologie - septembrie 2019” și ” Recenzori de top în Cross-Field – septembrie 2019” Procesul de evaluare a fost dat de premierea ”Primului 1% dintre recenzori în fiecare dintre cele 22 de domenii de cercetare esențiale ale științelor (ESI). Clasamentele sunt calculate în funcție de numărul de recenzii verificate înainte de publicare efectuate și adăugate la edituri între 1 septembrie 2018 și 1 septembrie 2019”.

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.