Anuarul regional Eurostat 2019
”Este mai ușor să găsești un loc de muncă în regiunea ta decât în alte regiuni ale Uniunii Europene (UE)? Este vârsta medie a populației mai mare sau mai mică decât în altă parte a UE? Care sunt principalele activități de afaceri din regiunea dvs.? Câți bani sunt investiți în cercetare și inovare? Regiunea dvs. este mai bogată decât alții? Care regiune are cea mai mare utilizare a internetului?Puteți găsi răspunsuri la aceste și multe alte întrebări în ediția din 2019 a anuarului regional al Eurostat, publicat de Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene” accesând link-ul https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/products-statistical-books/-/KS-HA-19-001

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.