Aducând față în față bioeconomia de vârf în una dintre zonele unice ale lumii, de o frumusețe naturală deosebită și păduri biologice, cel de-al doilea Forum Mondial de BioEconomie va avea loc la Ruka în perioada 11-13 septembrie 2019. Forumul Mondial BioEconomie va reuni think tank-uri, reglementatori și operatori importanți în această faimoasă stațiune de vacanță din nord-estul Finlandei. Mai multe detalii puteți obține accesând website-ul http://www.wcbef.com/

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.