În 2017, European Anti-Poverty Network (EAPN) cheamă la stoparea sărăciei! Combaterea acesteia vizează asigurarea participării tuturor membrilor societății. A nu face acest lucru  este o încălcare a drepturilor omului și toți oamenii și instituțiile politice au datoria de a lucra împreună pentru realizarea unei lumi fără sărăcie și excluziune socială. În acest an, suntem încântați să ne unim cu campania #StopPoverty și să oferim un nou mod de a vă alătura în ziua mondială pentru depășirea sărăciei.

Sursa: http://www.eapn.eu/19243-2/

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.