Pe data de 8 februarie 2007, la sediul Grupului Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A., din str. Comana 19B, sect. 1 - Bucuresti, a avut loc Conferinta de presa avand ca tema lansarea fiselor preliminare ale fondurilor europene pentru perioada 2007–2013. Fisele preliminare realizate de profesionistii Grupului contin, printre altele, sectoarele de activitate pentru care sunt alocate fondurile, conditiile de eligibilitate, solicitantii eligibili si bugetele alocate pentru fiecare.

General EP banner

 
footer logo

Despre noi

Grupul Român pentru Investiții și Consultanța (RGIC) este o instituție financiară de investiții și consultanță ce are ca principal obiectiv sprijinirea inițiativelor publice și private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT inovativ.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a contribui la dezvoltarea durabilă locală și regională în context național și internațional.  Cinci direcții sunt, în concepția noastră, vitale în acest sens: consultanță/proiectare,  cercetare/inovare, investiții/finanțare, asistentă tehnică/formare profesională și cooperare/valorificare.