La ediţia din acest an a ”CAP Communication Awards” desfăşurat pe 29 ianuarie 2015, la Bruxelles în prezenţa dl. Phil Hogan, Comisar european pentru agricultură şi a unui numeros public, premiul special al publicului a revenit proiectului ”Liveable. Austria. The new Rural Development 2020 programme Lebenswert. Österreich. Die neue Ländliche Entwicklung 2020” din Austria. La eveniment a fost prezentă şi dna. Otilia Manta, Preşedinte/CEO, Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) care a reprezentat un proiect RGIC aflat pe lista scurtă a proiectelor nominalizate. 

Este vorba de programul strategic pentru sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă: Consultanţă în vederea accesării de fonduri europene (Măsura 141 PNDR) implementat în 2011 şi 2012 de consorţiul al cărui lider a fost RGIC Consultanţă srl. În cadrul acestui proiect strategic SC RGIC Consultanţă SRL a fost lider de consorţiu în regiunile Nord-Vest (judeţele Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj), Centru (judeţele Alba, Braşov, Sibiu, Mureş, Covasna şi Harghita) şi Nord-Est (judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui). În aceste regiuni coordonarea şi implementarea proiectului a fost făcută de SC RGIC Consultanţă SRL, care a asigurat: managementul proiectului; gestionarea relaţiei cu autorităţile contractante; coordonarea reţelei de consultanţi, experţi-cheie şi experţi non-cheie, coordonarea a 180 de puncte de lucru înfiinţate în cele 18 judeţe. 
 
În opinia dnei. Otilia Manta ”nominalizarea proiectului RGIC la acest important eveniment reprezintă pentru noi o mare onoare dar şi o motivaţie pentru viitor, pentru următoarele proiecte prin care vrem să ne aducem contribuţia la promovarea Politicii Agricole Comune”.