Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) a fost nominalizat să primească “Century International Quality ERA Award” 2014 - Diamond Category, decernat de BID - Business Initiative Directions, cea mai importantă organizaţie privată din lume care premiază activitatea companiilor în domeniul calităţii. Categoria Diamond se acordă doar în cazuri excepţionale acelor companii care au excelat în domeniul inovării în calitate. 

Premiul va fi înmânat doamnei Otilia Manta, Preşedinte/CEO al Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) cu prilejul Galei Century Internatiuonal Quality ERA Award ce se va desfăşura la Geneva în 8 şi 9 martie 2014, ceremonie la care vor fi prezente companii şi oameni de afaceri din peste 179 de ţări de pe întreg globul. 

Doamna Otilia Manta a declarat: "după Arch of Europe for Quality and Technology în 2012 şi International Platinum Star în 2013, iată că în 2014 BID - Business Initiative Directions premiază, al treilea an consecutiv, Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC). De data aceasta este vorba de Century International Quality ERA Award - Diamond Category. Pentru noi, acest premiu reprezintă o dublă realizare - întâi, pentru că vine din partea unei organizaţii de prestigiu, recunoscută la nivel mondial şi, în al doilea rând, pentru că am fost nominalizaţi dintr-un număr mare de companii din toate colţurile lumii. De asemenea, această evoluţie a premiilor cu care am fot onoraţi în aceşti trei ani, de la aur la diamant, ne onorează şi ne motivează să continuăm proiectele integrate strategice la nivel naţional şi internaţional ale Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC). Avem convingerea că drumul pe care am ales să mergem - cel al calitaţii totale, al inovării şi excelenţei este cel bun"