Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) a primit Premiul "World Quality Commitment Award (WQC) 2013" în cadrul unei ceremonii prilejuită de ediţia cu numărul 27 a World Quality Commitment Convention, desfăşurată la Paris la sfârşitul lunii octombrie. La ceremonie au fost prezente companii şi oameni de afaceri din peste 70 de ţări de pe întreg globul. Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) a primit World Quality Commitment Award (WQC) 2013 - Platinum Category, decernat de BID - Business Initiative Directions, cea mai importantă organizaţie privată din lume care premiază activitatea companiilor în domeniul calităţii în urma unui proces de selecţie la care au participat companii din peste 178 de state. 

Domnul Jose E. Prieto, Preşedintele BID, motiva alegerea organizaţiei pe care o conduce de a înmâna Premiul "World Quality Commitment Award (WQC) 2013 Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă prin faptul că RGIC împărtăşeşte aceleaşi valori în care BID crede şi pe care le promovează: inovare, flexibilitate şi o cultură a calităţii. 

Pentru Doamna Otilia Manta, Preşedinte/CEO Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) acest premiu "înseamnă recunoaşetera eforturilor pe care firma noastră le depune zi de zi în ce priveşte calitatea serviciilor pe care le oferim, o confirmare că am ales drumul cel bun. Acest premiu înseamnă, de asemenea, şi o provocare pentru viitor. El ne obligă să păstrăm şi chiar să îmbunătăţim standardele înalte pe care le-am atins în activitatea noastră".