Biroul Comercial al Ambasadei Israel la Bucureşti împreună cu Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) organizează, pentru o delegaţie din România, vizitarea Expoziţiei Internaţionale Fresh Agro Mashov 2013 care va avea loc in perioada 11-12 Iunie 2013 in cadrul Centrului Expoziţional din Tel Aviv. 

Din delegaţia română fac parte reprezentanţiI ai administraţiei publice, fermieri, reprezentanţi ai mediului academic şi universitar din domeniul cercetării şi dezvoltării în agricultură, oameni de afaceri interesaţi să dezvolte relaţii de colaborare cu investitori israelieni. Programul deplasării în Israel mai cuprinde, pe lângă vizitarea expoziţiei, tururi profesionale la ferme şi unităţi de producţie agricole pentru schimb de experienţă şi best practice. 

Expoziţia Fresh Agro Mashov 2013 reprezintă punctul strategic de întâlnire pentru toţi cei implicaţi în agricultura comercială: companii producătoare, autorităţi, cercetători, profesionişti şi oameni de marketing din Israel. 

În acest an expoziţia se va concentra pe producţia şi comercializarea de produse agricole proaspete şi are scopul de a evidenţia dezvoltarea industriei agricole israeliene alături de realizările datorate investiţiilor masive în cercetare.