Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) a primit Premiul Internaţional “Arch of Europe for quality and technology in Gold Category“, decernat de BID - Business Initiative Directions, cea mai importantă organizaţie privată din lume care premiază activitatea companiilor în domeniul calităţii. Premiul atestă contribuţia adusă de Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) mediului de afaceri, pentru înaltele standarde şi profesionalismul demonstrate prin performanţe de prestigiu. 

Premiul şi certificatul de calitate QC 100 au fost decernate cu prilejul celei de a 38-a Convenţii International Arch of Europe, ce s-a desfaşurat la Frankfurt. La manifestare au luat parte companii şi oameni de afaceri din 173 de ţări de pe întreg globul. Printre companiile premiate, alături de RGIC, se numără: Indian Oil Corp. Ltd şi Tata Elxi (India), Turner Construction (filiala americană din Emiratele Arabe Unite, celebră prin faptul că a construit celebrul Burj Dubai Tower - cea mai înaltă construcţie din lume), Hong Yuen Electronics ltd (China), Epal SA (Grecia), Vendome International Corporation (Japonia - lider internaţional bijuterii şi accesorii de lux), etc 

Domnul Jose E. Prieto, Preşedintele BID, motiva alegerea organizaţiei pe care o conduce de a înmâna Premiul “Arch of Europe” Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă prin faptul că RGIC împărtăşeşte aceleaşi valori în care BID crede şi pe care le promovează: inovare, flexibilitate şi o cultură a calităţii. 

Pentru Doamna Otilia Manta, Preşedinte/CEO Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) acest premiu "înseamnă recunoaşetera eforturilor pe care firma noastră le depune zi de zi în ce priveşte calitatea serviciilor pe care le oferim, o confirmare că am ales drumul cel bun. Acest premiu înseamnă, de asemenea, şi o provocare pentru viitor. El ne obligă să păstrăm şi chiar să îmbunătăţim standardele înalte pe care le-am atins în activitatea noastră".