Grupul Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) urmează să primească Premiul Internaţional “Arch of Europe” - Gold Category, decernat de BID - Business Initiative Directions, cea mai importantă organizaţie privată din lume care premiază activitatea companiilor în domeniul calităţii. Domnul Jose E. Prieto, Preşedintele BID, motiva alegerea organizaţiei pe care o conduce de a înmâna Premiul “Arch of Europe” Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă prin faptul că RGIC împărtăşeşte aceleaşi valori în care BID crede şi pe care le promovează: inovare, flexibilitate şi o cultură a calităţii. 

Premiul va fi înmânat doamnei Otilia Manta, Preşedinte/CEO al Grupului Român pentru Investiţii şi Consultanţă (RGIC) cu prilejul celei de a 38-a Convenţii International Arch of Europe, ce se va desfaşura la Frankfurt în 29 şi 30 aprilie. La ceremonia de premiere vor fi prezente companii, şi oameni de afaceri din 72 de ţări de pe întreg globul. 

Pentru Doamna Otilia Manta acest premiu "înseamnă recunoaşetera eforturilor pe care firma noastră le depune zi de zi în ce priveşte calitatea serviciilor pe care le oferim, o confirmare că am ales drumul cel bun. Acest premiu înseamnă, de asemenea, şi o provocare pentru viitor. El ne obligă să păstrăm şi chiar să îmbunătăţim standardele înalte pe care le-am atins în activitatea noastră".