European Busines Awards 2010 a anuntat ca Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) a fost nominalizat sa reprezinte Romania la European Business Awards 2010 - competitie de prestigiu la care sunt premiate cele mai performate companii europene. 

Programul European Business Awards, sponsorizat de banca HSBC, recunoaste si recompenseaza excelenta, bunele practici si inovatia companiilor din intreaga Uniune Europeana. Aflat la cea de-a patra editie, programul a identificat intr-o prima faza de evaluare cateva dintre cele mai de succes companii din Europa, selectate pe baza abilitatii lor dovedite de a urma principii esentiale precum inovatia, excelenta in afaceri, responsabilitatea sociala si sustenabilitatea. 

In cei zece ani de activitate pe piata nationala si internationala, Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) a reusit, printr-o politica sustinuta, sa realizeze peste 1.000 de proiecte de succes, sa creeze o echipa de profesionisti - in prezent compania coordoneaza, in toate proiectele pe care le deruleaza, o echipa de 400 experti si consultanti, avand un capital propriu de 5.932.155 euro (2010) - si sa se alinieze, alaturi de ale companii internationale, la standarde de calitate superioare, probate si prin certificarile de calitate a serviciilor ISO 90001. 

Pentru Doamna Otilia Manta, Presedinte/CEO al Grupului Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) aceasta nominalizare inseamna ca: "strategia noastra construita pe incredere, strategie ce ar trebui sa stea la baza activitatii oricarei firme de investitii si consultanta, a fost una de succes. Pentru ca in domeniul nostru de activitate increderea este masura succesului. Cu cat partenerii nostri au mai multa incredere in noi, cu atat compania noastra merge mai bine. Dezvoltarea noastra depinde de dezvoltarea lor. Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) s-a impus pe piata tocmai datorita acestei filosofii. Echipa noastra si-a demonstrat competenta, oferind servicii de cea mai buna calitate. Am reusit astfel sa castigam increderea partenerilor nostri."