A.N.T.R.E.C. Brasov – partener in cadrul proiectului "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc!", ID 36694, implementat de SC RGIC Consultanta SRL organizeaza, in perioada 21 - 23 mai 2010, o serie de caravane de promovare a culturii antreprenoriale si constientizare privind necesitatea cresterii competentelor si abilitatilor angajatilor in mediul rural in perspectiva dezvoltarii durabile a turismului rural. 

Prima caravana poposeste, in perioada 21 - 23 mai, la Bran, in cadrul Festivalului de Gastronomie, Traditie si Folclor "Un'te duci tu mielule!", manifestare ce va avea loc pe Platoul Inima Reginei, unde A.N.T.R.E.C. Brasov va fi prezenta cu stand expozitional.

O alta caravana va poposi, in data de 23 mai 2010, in comuna Sercaia, satul Vad, cu prilejul desfasurarii unei manifestari de acum celebra - Sarbatoarea Narciselor! 

Organizatorii caravanelor vor distribui materiale promotionale in vederea informarii si constientizarii persoanelor interesate de organizarea unor cursuri de perfectionare pentru angajatii din unitatile de turism. 

Proiectul "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc!", ID 36694, cofinantat din Fondul Social European, are ca scop investitiile in resursa umana, cea mai importanta resursa din cadrul unei economii bazata pe cunoastere, in special a resurselor umane din zonele rurale, in vederea accesului si dezvoltarii sustenabile in ocupare pe o piata a muncii flexibila si inclusiva.