SC RGIC Consultanta SRL impreuna cu partenerii din cadrul proiectului strategic "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc" (ID 36694) au organizat o vizita de studiu in Grecia, in perioada 15 martie 19 martie 2010, pentru realizarea unui transfer de experienta si bune practici in domeniul dezvoltarii durabile a resurselor umane din turismul rural. 

In urma acestei vizite au fost atinse obiective, precum: culegerea de informatii la fata locului, prin vizite concrete, cunoasterea unor experiente de succes in domeniul turismului rural si incheierea de parteneriate cu organizatii / grupuri de organizatii similare din Grecia. 

In delegatia care a facut deplasarea in Grecia s-au aflat reprezentanti ai tuturor partenerilor nationali implicati in implementarea proiectului "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc": RGIC Consultanta SRL, ANTREC national si structurile sale regionale (Antrec Bihor, Antrec Caras Severin, Antrec Brasov, Antrec Neamt), Asociatia de Turism Apuseni, SC Formare Manageriala in Tturism (FMT), Cardinal Jobs, SC Euro Link Consultants SRL. Partenerii transnationali din cadrul proiectului - GNOT (Organizatia Nationala a Greciei pentru Turism) si ANCE (Reteaua Atena de Experti Colaboratori) au fost gazdele delegatiei din Romania. 

Doamna Otilia Manta, Manager de proiect, aprecia ca vizita de studiu in Grecia a fost un real succes, ea reusind sa "aduca in prim plan bunele practici in sectorul turismului rural din Grecia si sa asigure, in acelasi timp, transferul de know how si de experienta al principalilor actori din turismul rual grecesc catre cei care activeaza in turismul rural din Romania. De asemenea, as vrea sa subliniez si importanta incheierii mai multor parteneriate cu organizatii sau grupuri de organizatii din Grecia, aspect ce ofera o excelenta oportunitate pentru o mai buna cunoastere reciproca!"