SC RGIC Consultanta SRL lanseaza website-ul proiectului strategic "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc" (ID 36694), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. 

Site-ul poate fi accesat la adresa www.fse-turism-rural.rgic.ro, cei interesati putand astfel afla informatii despre proiectul "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc" (ID 36694) si obiectivele sale, despre partenerii nationali si transnationali implicati in derularea proiectului, parteneriatele strategice dezvoltate precum si despre activitatile si evenimentele desfasurate in cadrul acestuia. 

Proiectul, cofinantat din Fondul Social European – cel mai vechi Fond Structural al Uniunii Europene - are ca scop investitiile in resursele umane, cea mai importanta resursa din cadrul unei economii bazata pe cunoastere, in special a resurselor umane din zonele rurale, in vederea accesului si dezvoltarii sustenabile in ocupare pe o piata a muncii flexibila si inclusiva. 

Grupul tinta al proiectului cuprinde 2030 persoane apartinand mai multor categorii sociale din mediul rural. Categoriile de grup tinta vizate de proiect sunt: angajati, manageri, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, someri. Sprijinirea acestor persoane se va concretiza in implementarea mai multor activitati, grupate in trei componente. In opinia Doamnei Otilia Manta, Manager de Proiect, lansarea acestui site "inseamna concretizarea obiectivelor pe care ni le-am propus in cadrul Activitatii A.3.2 Realizare, actualizare pagina web pe site-ul solicitantului pentru informare privind obiective, activitati, rezultate din cadrul proiectului dar si asigurarea platformei de informare si comunicare cu partenerii din proiect si, mai ales, cu beneficiarii directi si indirecti ai proiectului nostru. Website-ul ofera aceasta posibilitate de comunicare atat prin continut, cat si prin forma, fiind usor de accesat si foarte functional. Totodata, prin site se face o excelenta promovare a proiectului si a activitatilor ce se deruleaza in cadrul sau. In concluzie, ii invit pe toti cei interesati sa afle ce este la zi in derularea proiectului strategic "Resursa umana, investitie valoroasa in turismul rural romanesc" sa acceseze adresa de Internet www.fse-turism-rural.rgic.ro"