Asociatia de Dezvoltare in Afaceri (ADA) lanseaza noul website al asociatiei, acesta putand fi vizitat la adresa www.asociatia-ada.ro. Site-ul ADA va asigura o mai buna comunicare si informare intre membrii asociatiei, precum si o mai buna promovare a imaginii ADA. Cei interesati vor putea gasi la adresa www.asociatia-ada.ro informatii despre statutul Asociatiei de Dezvoltare in Afaceri, activitatile pe care le desfasoara, parteneriatele strategice in care este implicata, membrii sai.

Asociatia de Dezvoltare in Afaceri este o organizatie non - guvernamentala ce incearca sa se impuna pe piata prin calitatea serviciilor oferite si prin relatiile privilegiate cu partenerii sai, fiind sprijinita de o echipa de specialisti cu inalta calificare si cu multa experienta. 

Asociatia de Dezvoltare in Afaceri doreste sa dezvolte o retea de parteneri de prestigiu atat in Romania, cat si in strainatate, conlucrand cu organizatii patronale, camere de comert, organizatii profesionale si cu organe ale administratiei de stat. 

In opinia Doamnei Otilia Manta, Presedinte a Asociatiei de Dezvoltare in Afaceri, "ADA reprezinta platforma unui dialog public – privat si neguvernamental, precum si un real sprijin in sustinerea initiativelor atat ale membrilor asociatiei, cat si ale partenerilor sai strategici. ADA contribuie, de asemenea, la crearea unui dialog deschis cu toti cei interesati intr-o dezvoltare sincronizata cu obiectivele Asociatiei de Dezvoltare in Afaceri".