Asociatia de Dezvoltare in Afaceri (ADA), reprezentata de doamna Otilia Manta, Presedinte/CEO al Grupului Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC), a semnat un acord de colaborare cu Asociatia Expertilor Uniunii Europene, cu sediul la Bruxelles. Din partea asociatiei acordul a fost semnat de domnul Enzo Reali, Presedinte al Asociatiei Expertilor Uniunii Europene. In aprecierea doamnei Otilia Manta "Acest parteneriat reprezinta pentru ADA o excelenta oportunitate in ce priveste colaborarea, fara granite, cu expertii din tarile membre ale Uniunii Europene. De asemenea, pentru noi, inseamna recunoasterea calitatii de experti europeni si, bineinteles, recunoasterea expertizei pe care o avem in domeniul serviciilor de consultanta".

ADA isi propune sa dezvolte o retea de parteneri de prestigiu atat in Romania, cat si in strainatate, conlucrand cu organizatii patronale, camere de comert, organizatii profesionale, asociatii si cu organe ale administratiei de stat, oferind astfel membriilor sai sansa da se face cunoscuti la nivel european si de a avea astfel relatii de colaborare si parteneriate.

Asociatia Expertilor Uniunii Europene are ca obiectiv, printre altele, organizarea de evenimente, conferinţe seminarii cu privire la subiecte sociale, economice, politice, tehnice, culturale, de conducere care pot crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea si promovarea idei europene.