RGIC IFN, in calitate de actionar al Bursei Romane de Marfuri, continua lungul sir de actiuni organizate in sprijinul functionarii ringului de cereale, initiand o prima intalnire a specialistilor din agricultura si mediul bancar. La aceasta reuniune a fost subliniata importanta certificatelor de depozit si, totodata, necesitatea crearii mecanismelor prin care acestea sa devina instrumente de lucru in cadrul tranzactiilor bursiere, utile pentru obtinerea suportului financiar de catre fermieri.

La intalnirea, gazduita de BRM si moderata de Domnul Gabriel Purice, Presedinte/Director General si Septimiu Stoica, Presedinte al BRM, au participat reprezentanti ai BNR, ai Ministerului Agriculturii si FGCR.

Din partea RGIC IFN, la intalnire au participat doamnele Otilia Manta, Presedinte/CEO, Mirela Kirkpantur, Director leasing si linii de finantare si Simona Bucurei, expert bancar. Pentru Doamna Otilia Manta, importanta certificatelor de depozit consta in: "potentialul de atragere a finantarii sectorului agricol si de sustinere a comertului cu marfuri agricole pe piata romaneasca".