Strategie, viziune, consecventa, pasiune, munca in echipa sunt doar cateva dintre ingredientele succesului in afaceri care au condus Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) SA la un meritat loc opt, in domeniul sau de activitate, in Top-ul Firmelor din Municipiul Bucuresti.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a organizat pe data de 5 noiembrie anul acesta, pentru a XV-a oara, Top-ul Firmelor din Municipiul Bucuresti, manifestare devenita traditionala pentru comunitatea de afaceri din Capitala.

Premiantii celei de-a XV-a editii, in numar de 1.509, au fost stabiliti dintre cele 41.511 de firme ce au indeplinit cumulativ criteriile luate in calcul de organizator. Exigenta jurului este evidenta, daca se are in vedere faptul ca din totalul de 131.814 de firme care au depus bilantul contabil aferent anului 2007, doar cu putin peste o treime au fost considerate eligibile. Performantele celor aflati in top sunt cu atat mai meritorii cu cat au fost premiate rezultatele obtinute in primul an de dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

De mentionat faptul ca si anul acesta au fost eliminate din competitie firmele ce au inregistrat datorii la bugetul de stat si cele ce nu au obtinut profit din exploatare.