RGIC Consultanta prin PL RGIC Consultanta Bihor, reprezentat de Cristian Dunai si Florin Cercel, a castigat licitatia publica lansata de CLIMM Bihor privind organizarea de conferinte, workshopuri si misiuni economice romano maghiare. Primul eveniment din cadrul acestui program a fost conferinta "Parteneriat regional pentru dezvoltarea afacerilor in euroregiuni. Oportunitati pentru IMM-uri", desfasurata miercuri, 24 septembrie 2008, la Oradea.

La eveniment au fost prezenti 70 de participanti din care 30 din Ungaria, printre invitati numarandu-se Mintas Ioan - vicepresedinte al CNIMM, reprezentantii CCI Bihor si CCI Bekescsaba, Janos Z Rak secretarul sectiunii romano-maghiare a Camerei de Comert si Industrie a Ungariei, Bogar Ferenc – seful departamentului comercial al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Ioan Lucian, presedinte al Federatiei Patronilor Bihor, invitati din partea Universitatii Oradea, ai Consiliului Judetean Bihor si ai Zonei Metropolitane Oradea, etc

Doamna Otilia Manta, Presedinte/CEO Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC), apreciaza "ca aceste evenimente vin in sprijinul relatiilor bilaterale dintre statul roman si statele vecine. De asemenea, aceste evenimente se regasesc si in strategia Grupului Roman pentru Investitii si Consultana (RGIC), inca de la infiinatrea companiei. Credem ca misiunea economica romano-maghiara initiata de CLIMM Bihor si organizata de RGIC Consultanta, prin Punctul de Lucru de la Oradea, va avea o contributie importanta la intarirea spiritului antreprenorial al mediului de afaceri din cele doua tari"