Joi, 21 februarie 2008, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Cluj-Napoca a avut loc prezentarea ofertei de consultanta a RGIC Consultanta, oferta ce vine in sprijinul celor interesati de accesarea fondurilor europene postaderare. Initiativa a RGIC Consultanta, alaturi de Bursa Romana de Marfuri si Grup Romet Buzau, evenimentul de la Cluj a fost organizat de domnul Radu Chintoanu, presedinte al Punctului de Lucru RGIC Consultanta Cluj si presedinte al BRM Terminal Cluj.

La intalnire au participat peste 120 de invitati, reprezentanti ai administratiei publice locale si ai mediului de afaceri din Transilvania. Cu acest prilej, Doamna Otilia Manta, Presedinte Director General RGIC IFN a declarat: "Pentru accelerarea procesului de absorbtie a Fondurilor Structurale si a Fondurilor de Coeziune, credem ca oferta integrata de servicii de consultanta a RGIC Consultanta reprezinta instrumentul definitoriu pentru pregatirea documentatiei de finantare, sustinerea acesteia si implementarea cu succes a investitiilor in Romania".

Pentru RGIC Consultanta, un obiectiv esential il reprezinta sustinerea initiativelor, publice si private, in vederea accesarii fondurilor Uniunii Europene. Pentru realizarea acestui obiectiv, compania a dezvoltat un plan de cursuri de pregatire si informare destinate atat punctelor de lucru din reteaua nationala RGIC Consultanta, cat si reprezentantilor administratiei publice locale. Evenimentul de Cluj completeaza seria de seminarii si cursuri de informare si pregatire profesionala, desfasurate de-a lungul lunii februarie in mai multe orase din tara, printre care Buzau si Braila.