Miercuri, 11 aprilie 2007, a fost semnat acordul de colaborare dintre BCR si Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A. prin care acesta este autorizat in oferirea de asistenta solicitantilor de finantari din fonduri comunitare. Beneficiaza de asistenta companii private romanesti, institutii din administratia publica, la nivel local si national, in vederea accesarii Fondurilor Structurale si de Coeziune precum si a noilor produse bancare dezvoltate de BCR cu scopul accesarii fondurilor comunitare.

Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A. este certificat pentru implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001: 2001 (ISO 9001: 2000), sub certificatul RO – 5093. Certificarea este valabila pentru urmatoarele activitati: activitati de creditare pe baza de contract, finantarea tranzactiilor comerciale, acordarea de microcredite care nu se deruleaza in conditiile legii 240/2005, acordarea de credite imobiliare, consultanta in managementul afacerilor, consultanta financiara, activitati juridice. Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A. a fost certificat de IQNet (The International Certification Network) si Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC).
Acordul de colaborare a fost semnat de catreDoamna Otilia Manta, presedinte/CEO Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN (RGIC) S.A., si Doamna Ramona Ivan, Director Executiv, Directia Instrumente Financiare din Cadrul BCR.